Over ons

bannner nieuw 1

Over ons

Bij de Specialiteit werken mensen die tijdens hun werk een steuntje in de rug nodig hebben. Door bij ons te komen lunchen, vergaderen, vieren of koffiedrinken, draagt u bij aan een volwaardige werkplek. Het team zal u daarvoor bedanken met een lach, verse koffie, een heerlijk luxe broodje of zelfgemaakt gebak. U bent van harte welkom!

Bij de Specialiteit doen we meer dan het runnen van een lunchroom. We cateren op locatie, hebben een boodschappenservice en doen allerlei activiteiten in onze dagbesteding.

De Specialiteit is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep biedt zorg en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Dagelijks werken we met veel gemotiveerde mensen aan ouderenzorg, thuiszorg, begeleiding en hulpverlening. We doen dat vanuit onze christelijke levensovertuiging.

Begeleiding

Mensen met een psychische of verstandelijke beperking hebben bij de Specialiteit een veilige werkplek. Je kunt er leren, werken en ‘gewoon meedoen’. Er is begeleiding waar je altijd op terug kunt vallen. Iedereen is welkom. De Specialiteit werkt vanuit christelijke uitgangspunten. Dat merk je bijvoorbeeld in hoe we respectvol met elkaar omgaan, aan de gebruiken zoals bidden voor het eten en aan het feit dat we elkaar op zondag een rustdag gunnen. We doen ons werk met liefde, betrokkenheid en plezier.

Intakegesprek
De Specialiteit is bedoeld voor mensen met een indicatie voor dagbesteding, met een verwijzing door het UWV of in overleg met praktijk onderwijs. We vinden het erg leuk als je bij ons komt meedoen en gaan graag met je in gesprek. In verband met de samenstelling van de groep is er altijd eerst een intakegesprek nodig. Je kunt hiervoor contact opnemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer 0180-442103.

Activiteiten

In en rond de Specialiteit is een ruime keuze aan activiteiten. Er is voor elk wat wil, bijvoorbeeld:

  • Het klaarmaken van broodjes en warme maaltijden;
  • Het schenken van koffie, thee en fris;
  • Het bedienen in de lunchroom, tafel dekken en afruimen;
  • Afwassen en afdrogen
  • Het opruimen en schoonmaken van de keuken en de lunchroom.